Foreningsdagen OsloMet

Om Kurset

Foreningsdagen OsloMet er en stor messe hvor studentforeninger viser seg frem for nye studenter. Dere får tildelt et bord (og strøm om dere ønsker), og resten er opp til dere. Gjør standen deres så relevant, spennende og gøy som mulig! 

Foreningsdagen er åpen for besøkende mellom 11 og 15, med opprigg fra klokken 10:30 (etter Kick-off) og nedrigg etter klokken 15. 


Spørsmål om Foreningsdagen kan sendes til foreninger@sio.no.

Om kurset Det er plass til ca. 60 studentforeninger i Studenthuset i Pilestredet 52 hvor Foreningsdagen holdes.

Dette kurset passer for Foreninger tilknyttet OsloMet, samt OSI-foreninger og foreninger som hører til på DNS, er prioritert til denne Foreningsdagen. Disse får plass fortløpende så lenge det er plasser frem til 1. juni. Andre foreninger som ønsker å delta melder seg på som normalt frem til 1. juni, men de vil ikke få beskjed om de får plass før etter at prioriteringsperioden er ute.

Dette lærer du Følg med på vårt nyhetsbrev med tips til rekruttering på stands. Alle kontaktpersoner for studentforeninger mottar automatisk nyhetsbrevet vårt med informasjon om arrangementer og tips og triks om foreningsdrift. Husk å legge inn infomøter og prøvetreninger i Eventkalenderen vår. Husk å legge inn infomøter og prøvetreninger i Eventkalenderen vår.

Påmeldingsfrist 14.08.2023

Kurssted OsloMet - Studenthuset Pilestedet 52
Pilestedet 52

0167 Oslo

Tidspunkt:

17.08.2023 09:00-15:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Nei

*Påkrevde felter

Påmelding

Ja
Nei





Jeg samtykker til at informasjon om navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv blir lagret hos SiO Foreninger etter kursets slutt. Informasjonen vil ikke gis videre til andre parter, og vil ikke brukes til andre formål enn å kunne bekrefte kursdeltakelsen min ved en senere anledning. Samtykket kan trekkes tilbake til enhver tid ved å sende en epost til foreninger@sio.no.

Jeg samtykker ikke til lagring av navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv. All personinformasjon vil bli anonymisert eller slettet innen 6 måneder etter gjennomført kurs. Dette innebærer at kursbevis o.l. ikke kan utleveres etter 6 måneder.