Foreningsdagen OsloMet

Om Kurset

Foreningsdagen OsloMet er en stor messe hvor studentforeninger viser seg frem for nye studenter. Dere får tildelt et bord (og strøm om dere ønsker), og resten er opp til dere. Gjør standen deres så relevant, spennende og gøy som mulig! 

Vi vet at Foreningsdagen kan være kaotisk, både for foreningene og for besøkende, og vi ønsker derfor å vise dere frem på flere måter. Vi skal sette opp et partytelt utenfor med et underlag, og vi oppfordrer alle foreninger som har mulighet det det, til å benytte denne plassen for å vise dere frem. Det kan være en oppvisning, en demonstrasjon eller en mulighet for besøkende til å teste ut det dere driver med. Alle som ønsker å bruke denne plassen vil bli gitt et tidspunkt for å vise seg frem, mest sannsynlig på ca 10-15 minutter.

Foreningsdagen er åpen for besøkende mellom 10 og 15, med opprigg fra klokken 09 og nedrigg etter klokken 15. 

Vær obs på at Foreningsdagen UiO er et separat arrangement, og krever særskilt påmelding.

Spørsmål om Foreningsdagen kan stilles til SiO Foreninger på foreninger@sio.no.

Om kurset Det er plass til ca 60 studentforeninger i Studenthuset i Pilestredet 52 hvor Foreningsdagen holdes.

Dette kurset passer for Foreninger tilknyttet OsloMet, samt OSI-foreninger og foreninger som hører til på DNS, er prioritert til denne Foreningsdagen. Disse får plass fortløpende så lenge det er plasser frem til 1.juli. Andre foreninger som ønsker å delta melder seg på som normalt frem til 1. juli, men de vil ikke få beskjed om de får plass før etter at påmeldingsfristen er ute.

Dette lærer du Følg med på vårt nyhetsbrev med tips til rekruttering på stands. Alle kontaktpersoner for studentforeninger mottar automatisk nyhetsbrevet vårt med informasjon om arrangementer og tips og triks om foreningsdrift. Husk å legge inn infomøter og prøvetreninger i Eventkalenderen vår.

Påmeldingsfrist 12.08.2022

Kurssted OsloMet - Studenthuset Pilestedet 52
Pilestedet 52

0167 Oslo

Tidspunkt:

19.08.2022 10:00-15:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding

Kontaktperson
Alle personopplysninger om kontaktpersoner vil bli slettet innen 6 måneder etter at arrangementet er ferdig.