Lunsjpåfyll

Om Kurset

Bli klar for et nytt semester

Velkommen til et litt annerledes Lunsjpåfyll!
Vi vet at semesterstart ofte kommer brått på mange foreninger, og vi ønsker derfor å gi dere en slags startpakke for semesteret og rekrutteringen. Dette blir en blanding av workshop, kjappe tips, smarte lister og idéutveksling. 

Lunsjpåfyllet vil hovedsaklig dreie seg om rekruttering og mottak av nye medlemmer, men vi vil også ta for oss kommunikasjon, plan for semesteret og viktige frister. 

Vi anbefaler at flere fra foreningen blir med, med dette er selvfølgelig ikke noe krav. Aller best utbytte får dere om en av de som deltar har tilgang til å redigere foreningens Facebookside og/eller nettside.

Det blir servert lunsj fra klokken 12.00 og det faglige innholdet starter 12.15.

Lunsjpåfyllet blir ledet av Linn Seime Thistel, rådgiver i SiO Foreninger.

Om kurset Lunsjpåfyll er et kort arrangement som består av en enkel lunsj og et foreningsrelevant foredrag. Vi inviterer til Lunsjpåfyll 2-3 ganger hvert semester, og arrangementet varer i én time. Antall deltakere per arrangement: 10-40 Under korona-perioden vil Lunsjpåfyll holdes digitalt.

Dette kurset passer for Alle som er med i en studentforening er velkommen!

Dette lærer du Hvert Lunsjpåfyll tar for seg et nytt tema. Tidligere har Lunsjpåfyll for eksempel handlet om kreativitet, organisering av oppgaver, inkludering av medlemmer og lobbyvirksomhet.

Påmeldingsfrist 14.08.2019

Kurssted Blindern - Stort Møterom i Georg Sverdrups Hus
Moltke Moes vei 39

0851 Oslo

Tidspunkt:

14.08.2019 12:00-13:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding

Ja
Nei

Jeg samtykker til at informasjon om navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv blir lagret hos SiO Foreninger etter kursets slutt. Informasjonen vil ikke gis videre til andre parter, og vil ikke brukes til andre formål enn å kunne bekrefte kursdeltakelsen min ved en senere anledning. Samtykket kan trekkes tilbake til enhver tid ved å sende en epost til foreninger@sio.no.

Jeg samtykker ikke til lagring av navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv. All personinformasjon vil bli anonymisert eller slettet innen 6 måneder etter arrangementets slutt.