Markedsføring og PR

Om Kurset

Det finnes hundrevis av studentforeninger i Oslo, og enda flere kommersielle tilbud. Vi lærer deg å lage en strategi, velge kanaler og tenke helhetlig markedsføring, for at flest mulig skal få med seg den fantastiske foreningen din! Dette er et nytt kurs vi tilbyr fra høsten 2018! Kurset varer i 3 timer over én kveld.

Om kurset Dette kurset holdes eksklusivt for aktive i studentforeninger ved SiOs læresteder. Kurset gir en mulighet til å bli tryggere i vervet ditt, samtidig som du møter andre foreningsaktive med samme oppgaver som deg. Antall deltakere per kurs: 6-24

Dette kurset passer for Deg som har ansvar for å markedsføre foreningen din eller arrangementer dere holder. Vi anbefaler at du også tar kurset "Sosiale medier".

Dette lærer du Å lage en helhetlig plan for foreningens markedsføring. Gjennom teori, diskusjoner og oppgaver blir deltakerne kjent med styrker og svakheter i egen forening, slik at de kan lage en plan for hvordan de best kommuniserer med målgruppen sin. Deltakerne lærer å prioritere kanaler og ressurser basert på hva som vil fungere for dem, heller enn hva som har blitt gjort tidligere i foreningen. Etter endt kurs vil deltakerne få tilsendt kursbevis.

Påmeldingsfrist 30.10.2018

Kurssted Blindern - SiO Kursrom i Frederikkebygningen
Problemveien 11

0314 OSLO

Tidspunkt:

30.10.2018 17:00-20:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding

Ja
Nei

Jeg samtykker til at informasjon om navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv blir lagret hos SiO Foreninger etter kursets slutt. Informasjonen vil ikke gis videre til andre parter, og vil ikke brukes til andre formål enn å kunne bekrefte kursdeltakelsen min ved en senere anledning. Samtykket kan trekkes tilbake til enhver tid ved å sende en epost til foreninger@sio.no.

Jeg samtykker ikke til lagring av navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv. All personinformasjon vil bli anonymisert eller slettet innen 6 måneder etter gjennomført kurs. Dette innebærer at kursbevis o.l. ikke kan utleveres etter 6 måneder.