Lunsjpåfyll

Om Kurset

Fra verv til karriere

Har du verv i en studentforening, sitter i et utvalg, eller vurderer å stille på en liste til studentparlamentet? Smart!
Du har sikkert blitt fortalt at disse erfaringene vil skille deg fra mengden i møte med en potensiell arbeidsgiver. Men hva innebærer egentlig det? Hvordan skal du selge inn at det å tappe øl har gjort deg bedre kvalifisert til å jobbe som konsulent i Deloitte?

Under Karriereuken inviterer SiO Foreninger og Karrieresenteret til et Lunsjpåfyll hvor alle studenter, både med og uten verv, er hjertelig velkomne.

Elena Gonder var aktiv i et studenttidsskrift under studiene, en erfaring hun brukte da hun fikk jobb som kommunikasjonsrådgiver i MSL. Hun vil fortelle om hvordan hun brukte erfaringene sine i møte med arbeidsgiver. 

Vivienne Lumayag fra Karrieresenteret vil gi konkrete råd for hvordan dere kan formidle egne ferdigheter og erfaringer – både på CVen, i en søknadstekst og under intervjuet. 

Vi serverer lunsj fra klokken 12.00, og foredragene starter klokken 12.15.
Vi ønsker påmelding for å lettere kunne beregne hvor mye mat vi skal bestille, men det er også mulig å dukke opp uten å ha meldt seg på. 

Kom på Lunsjpåfyll og lær hvordan du kan få full uttelling for frivillighet og engasjement på utsiden av lesesalen!


Om kurset Lunsjpåfyll er et kort arrangement som består av en enkel lunsj og et foreningsrelevant foredrag. Vi inviterer til Lunsjpåfyll 2-3 ganger hvert semester, og arrangementet varer i én time. Antall deltakere per arrangement: 10-40

Dette kurset passer for Alle som er med i en studentforening er velkommen!

Dette lærer du Hvert Lunsjpåfyll tar for seg et nytt tema. Tidligere har Lunsjpåfyll for eksempel handlet om kreativitet, organisering av oppgaver, inkludering av medlemmer og lobbyvirksomhet.

Påmeldingsfrist 25.09.2019

Kurssted Blindern - SiO Kursrom i Frederikkebygningen
Problemveien 11

0313 OSLO

Tidspunkt:

25.09.2019 12:00-13:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding

Ja
Nei

Jeg samtykker til at informasjon om navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv blir lagret hos SiO Foreninger etter kursets slutt. Informasjonen vil ikke gis videre til andre parter, og vil ikke brukes til andre formål enn å kunne bekrefte kursdeltakelsen min ved en senere anledning. Samtykket kan trekkes tilbake til enhver tid ved å sende en epost til foreninger@sio.no.

Jeg samtykker ikke til lagring av navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv. All personinformasjon vil bli anonymisert eller slettet innen 6 måneder etter gjennomført kurs. Dette innebærer at kursbevis o.l. ikke kan utleveres etter 6 måneder.