Foreningsdagen OsloMet

Om Kurset

Foreningsdagen OsloMet er en stor messe hvor studentforeninger viser seg frem for nye studenter. Dere får tildelt et bord (og strøm om dere ønsker), og resten er opp til dere. Gjør standen deres så relevant, spennende og gøy som mulig! 

Vi vet at Foreningsdagen kan være kaotisk, både for foreningene og for besøkende, og vi ønsker derfor å vise dere frem på flere måter. Vi skal sette opp et partytelt utenfor med et underlag, og vi oppfordrer alle foreninger som har mulighet det det, til å benytte denne plassen for å vise dere frem. Det kan være en oppvisning, en demonstrasjon eller en mulighet for besøkende til å teste ut det dere driver med. Alle som ønsker å bruke denne plassen vil bli gitt et tidspunkt for å vise seg frem, mest sannsynlig på ca 10-15 minutter.

Foreningsdagen er åpen for besøkende mellom 11 og 15, med opprigg fra klokken 10 og nedrigg etter klokken 15. 

Spørsmål om Foreningsdagen kan stilles til prosjektleder Linn Thistel på linn.thistel@sio.no.

Om kurset Det er plass til ca 50 studentforeninger i P52 hvor Foreningsdagen holdes.

Dette kurset passer for Foreninger tilknyttet OsloMet, samt OSI-foreninger og foreninger som hører til på DNS, er prioritert til denne Foreningsdagen. Disse får plass fortløpende frem til 13. januar. Andre foreninger som ønsker å delta melder seg på som normalt frem til 13. januar, men de vil ikke få beskjed om de får plass før etter at påmeldingsfristen er ute.

Dette lærer du Delta gjerne også på kurset Rekruttering på stands tirsdag 21. januar klokken 12.15-13.00. Påmelding og informasjon ligger i kurskalenderen.

Påmeldingsfrist 01.06.2019

Kurssted OsloMet - Studenthuset Pilestedet 52
Pilestedet 52

0167 Oslo

Tidspunkt:

16.08.2019 11:00-15:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Nei

*Påkrevde felter

Påmelding

Kontaktperson

Ja
Nei
Ja
Nei
Kanskje
Ja
Nei

Alle personopplysninger om kontaktpersoner vil bli slettet innen 6 måneder etter at arrangementet er ferdig.