Foreningsdagen UiO

Om Kurset

Som tidligere år vil vi arrangere Foreningsdag på UiOi januar.

Denne Foreningsdagen er av mindre skala enn den som arrangeres i august, men prinsippet er det samme: en stor messe hvor studenter kan komme og møte dere foreninger for å bli med.

Foreningsdagen i vårsemesteret har et ekstra fokus på å få internasjonale studenter inn i foreningene, så tenk på forhånd ut hva disse studentene kan bidra med i foreningen din.

Påmeldingen har åpnet, så sikre din forening en plass på Foreningsdagen nå. Av erfaring vet vi at det ofte blir fullt før påmeldingsfristen går ut.

Om kurset Det er plass til ca. 100 studentforeninger i Georg Sverdrups hus på Blindern, hvor Foreningsdagen holdes.

Dette kurset passer for Foreninger tilknyttet UiO, samt OSI-foreninger og foreninger som hører til på DNS, er prioritert til denne Foreningsdagen. Disse får plass fortløpende frem til 1. juni så lenge det er plasser. Andre foreninger som ønsker å delta melder seg på som normalt frem til 1. juni, men de vil ikke få beskjed om de får plass før etter at prioriteringsperioden er ute.

Dette lærer du Følg med på vårt nyhetsbrev med nyttig informasjon mot semesterstart. Alle kontaktpersoner for studentforeninger mottar automatisk nyhetsbrevet vårt med informasjon om arrangementer og tips til foreningsdrift. Husk å legge inn infomøter og prøvetreninger i Eventkalenderen vår!

Påmeldingsfrist 17.01.2019

Kurssted Blindern - Frederikke Spiseri
Problemveien 11

0313 Oslo

Tidspunkt:

31.01.2019 11:00-14:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Nei

*Påkrevde felter

Påmelding

Kontaktperson










Alle personopplysninger om kontaktpersoner vil bli slettet innen 6 måneder etter at arrangementet er ferdig.