Foreningsdagen OsloMet

Om Kurset

Som tidligere år vil vi arrangere Foreningsdag på OsloMet i januar.

Denne Foreningsdagen er av mindre skala enn den som arrangeres i august, men prinsippet er det samme: en stor messe hvor studenter kan komme og møte dere foreninger for å bli med.

Foreningsdagen i vårsemesteret har et ekstra fokus på å få internasjonale studenter inn i foreningene, så tenk på forhånd ut hva disse studentene kan bidra med i foreningen din.

OBS! Det er begrenset med plass, og det vil derfor ikke være mulig å ta med messevegg eller andre store elementer.

Om kurset Det er plass til ca. 60 studentforeninger i Studenthuset i Pilestredet 52 hvor Foreningsdagen holdes.

Dette kurset passer for Foreninger tilknyttet OsloMet, samt OSI-foreninger og foreninger som hører til på DNS, er prioritert til denne Foreningsdagen. Disse får plass fortløpende så lenge det er plasser frem til 1. juni. Andre foreninger som ønsker å delta melder seg på som normalt frem til 1. juni, men de vil ikke få beskjed om de får plass før etter at prioriteringsperioden er ute.

Dette lærer du Følg med på vårt nyhetsbrev med tips til rekruttering på stands. Alle kontaktpersoner for studentforeninger mottar automatisk nyhetsbrevet vårt med informasjon om arrangementer og tips og triks om foreningsdrift. Husk å legge inn infomøter og prøvetreninger i Eventkalenderen vår. Husk å legge inn infomøter og prøvetreninger i Eventkalenderen vår.

Påmeldingsfrist 15.01.2019

Kurssted OsloMet - Studenthuset Pilestedet 52
Pilestedet 52

0167 Oslo

Tidspunkt:

29.01.2019 11:00-14:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding

Kontaktperson










Alle personopplysninger om kontaktpersoner vil bli slettet innen 6 måneder etter at arrangementet er ferdig.