Lunsjpåfyll

Om Kurset

Rett før Foreningsdagene arrangerer vi en helt spesiell Lunsjpåfyll. Vi skal nemlig dekke tre temaer om rekruttering, slik at dere får en brakstart på det nye semesteret. Dette arrangementet er et skikkelig "inspirasjonsboost" for å rekruttere og ta vare på nye medlemmer!

Tre eksperter - tre temaer om rekruttering!

Hvert tema blir dekket på 15 minutter, så her er det raske tips og gode ideer som står på dagsordenen. 

Programmet blir sluppet nærmere arrangementet, så følg med!

Det blir servert lunsj til deltakerne.
OBS! Har du allergier/andre viktige mathensyn ber vi om at du fyller ut et eget skjema du får tilsendt etter bekreftet plass. 

Om kurset Lunsjpåfyll holdes fysisk og varer i 2 timer. Ta med egen PC om du ønsker å jobbe på profilen din. Du kan også jobbe på mobilen din, men det er litt mer knotete.

Dette kurset passer for Arrangementet er gratis og åpent for alle studenter som er med i en studentforening i Oslo.

Dette lærer du Hvert Lunsjpåfyll tar for seg et nytt tema. Tidligere har Lunsjpåfyll for eksempel handlet om kreativitet, organisering av oppgaver, inkludering av medlemmer og lobbyvirksomhet.

Påmeldingsfrist 15.08.2018

Kurssted Blindern - Stort Møterom i Georg Sverdrups Hus
Moltke Moes vei 39

0851 Oslo

Tidspunkt:

15.08.2018 12:00-13:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding

Ja
Nei

Jeg samtykker til at informasjon om navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv blir lagret hos SiO Foreninger etter kursets slutt. Informasjonen vil ikke gis videre til andre parter, og vil ikke brukes til andre formål enn å kunne bekrefte kursdeltakelsen min ved en senere anledning. Samtykket kan trekkes tilbake til enhver tid ved å sende en epost til foreninger@sio.no.

Jeg samtykker ikke til lagring av navn, fødselsdato, epostadresse, mobilnummer, forening, lærested og verv. All personinformasjon vil bli anonymisert eller slettet innen 6 måneder etter arrangementets slutt.